تولید و تجاری سازی هفتمین محصول کندوی زنبورعسل
آغاز طرح ملی تولید انبوه " نان زنبورعسل" برای نخستین بار! اگر به دنبال درآمد بیشتر از زنبورداری هستید، جزو اولین زنبورداران و تولید کنندگانی باشید که از منافع اقتصادی تولید و فراوری "نان زنبور" بهره مند شوید؟
اولین ها، در تولید هر محصولی همیشه برنده اند!
توضیحی کوتاه و گویا در مورد نان زنبور !
نان زنبور که به نامهای پرگا و آمبروسیا (غذای خدایان) نیز شناخته میشود، محصولی مغذی و ارزشمند است که زنبورها با مخلوط کردن گرده گل، عسل و آنزیمهای گوارشی خود تولید میکنند. این ماده به عنوان غذای اصلی لارو زنبورها و ملکه زنبور عسل در کندو مورد استفاده قرار میگیرد.
محصولی ارزشمند که تا کنون در تولید تجاری و انبوه آن غفلت شده است!
نان زنبور، به دلیل دارا بودن طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله پروتئین، ویتامینها، موادمعدنی، اسیدهای آمینه، آنتیاکسیدانها و باکتری های مفید به عنوان مکمل غذایی ارزشمند با خواص درمانی متعدد شناخته می شود و کاربرد های فراوانی دارد.
نان زنبور، همانند سایر محصولات زنبور عسل یک غذادارو است که می تواند به عنوان مکمل غذایی مفید با طیف گسترده ای از عناصر مورد نیاز بدن انسان به خصوص به عنوان یک منبع عالی پروتئینی و سوپر غذا برای عموم مردم به خصوص ورزشکاران باشد.
نان زنبور، با ارزش غذایی سه برابر گرده گل، یک منبع غذایی غنی برای زنبورها است که تهیه کیک گرده ّبا آن فواید متعددی از جمله: افزایش جمعیت کلنی زنبورها، افزایش تولید عسل، تقویت سیستم ایمنی زنبورها و کاهش تلفات زنبورها را در پی دارد.
نان زنبور، یک غذاداروی ارزشمند است که می تواند به عنوان ماده اولیه در صنایع دارویی و غذایی برای تولید انواع مکمل ها و فراورده ها مورد استفاده قرار گیرد و همچنین شکل های ساده تر نظیر قرص و کپسول از آن تهیه نمود.
از عهد قدیم در کتب طب سنتی برای نان زنبور خواص درمانی متعددی شناسایی شده است به طوری که از آن به عنوان غذای خدایان کرده اند، امروزه پرگا در طب مکمل و جایگزین آپی تراپی یک تجویز مهم و مورد توجه است.
متقاضیان مشارکت در طرح ملی تولید پرگا، میتوانندبرای خرید تجهیزات استحصال نان زنبور از تسهیلات تخصیصی برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی استفاده نمایند.
در این طرح ملی، تجهیزات لازم برای تولید انبوه پرگا در اختیار زنبورداران قرار خواهد گرفت و پشتیبانی های بعدی جهت تسهیل فرایند تولید پرگا انجام خواهد گرفت.
در مراحل تولید حمایت های لازم آموزشی ، مشاوره ای و یا تامین نیازمندی ها برای تولید پرگا از زنبورداران به عمل خواهد آمد.
آن دسته از زنبورداران و تولید کنندگانی که در این طرح ملی مشارکت کنند این امکان را خواهند داشت که مشمول طرح کشاورزی قراردادی و خرید تضمینی محصول شوند.
بنیان گذار طرح
بنیان گذار طرح
روابط عمومی طرح
تسهیلگر و صدور مجوز ها
تامین مالی طرح
توسعه و ترویج مصرف
ثبت نام و اعلام آمادگی همکاری
انعقاد قرارداد تولید.
دریافت نمونه قرارداد، تکمیل مدارک و امضآ
صدور پیش فاکتور و معرفی نامه بانک
متقاضیان پس از امضای قرارداد برای دریافت تسهیلات خرید دستگاه به بانک کشاورزی و سامانه مکانیزاسیون بخش کشاورزی معرفی می شوند.
تحویل دستگاه، آموزش و آغاز فرایند تولید
متقاضیان پس از تحویل دستگاه و دریافت آموزش های لازم مطابق با دستور العمل تولید اقدام به تولید نان زنبور خواهند کرد.
تحویل محصول و دریافت وجه کالا
تولیدکنندگان، محصول تولیدی را منطبق با دستورالعمل نگهداری، انبارداری و حمل ونقل تحویل شرکت می دهند و وجه کالا را دریافت می کنند.
true
کد تایید به شماره پیامک شد.
۰۵:۰۰ مانده تا دریافت مجدد کد.
پرگا، محصولی از کندو است که به تازگی مورد توجه قرار گرفته است ، لذا ارتقاء سطح دانش و آگاهی در خصوص این محصول ارزشمند در بین جامعه فعالان زنبورداری کشور و مصرف کنندگان از اهمیت به سزایی برخوردار است.
آخرین اخبار و الاعات و رویداد های مربوط به طرح ملی تولید انبوه و تجاری سازی پرگا (نان زنبور) را از این جا دنبال کنید.
از طریق باکس ذیل ثبت نام کنید و اطلاعات خود را ارسال کنید!